Reiniging van airconditioning

De Nooij zorgt voor RVS-producten van hoogwaardige kwaliteit

De wensen van u als klant staan per definitie voorop. De aanvullende diensten van De Nooij Stainless geven u de zekerheid van een goede afhandeling. Naast RVS-onderdelen voor de separatie van vocht en verontreinigingen uit olie en aardgas leveren wij daarom ook onderzoek, tekenwerk en supervisie bij de montage.

Onderzoek
Wij verzorgen diverse onderzoeken, waaronder Positive Material Identification (PMI), Non Destructive Examination (NDE) en Penetrant Onderzoek (PT). Indien nodig begeleid door een onafhankelijke instantie (third party).

Tekenwerk
Heeft u al een ontwerp voor uw product? Neem dan contact met ons op. De Nooij Stainless maakt zelf werktekeningen op basis van een bestaand ontwerp. Zo ontvangt u alle producten in de goede afmetingen en van het beste materiaal. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij het ontwerp voor u maken.

Supervisie montage
Ook wanneer u bij ons bestelde producten laat monteren door eigen medewerkers, rekent u op goed functionerende producten. Wij staan voor u klaar met ondersteuning van en supervisie tijdens de montage. Dus ook voor montage-support neemt u contact op met De Nooij Stainless.

De Nooij in beeld

Contact

Send e-mail

Please contact us for more information.