Reiniging van airconditioning

Compleet in kwaliteit, aanbod en kennis

De Nooij Stainless is dé specialist in RVS-plaatwerk. Expert in producten voor separatiedoeleinden. Van vanes, baffle-plates en filtercarriers tot inletdevices, silencers en headers. Wij gaan met goed opgeleid en gecertificeerd personeel graag aan de slag met uw vraag.

Opleiding
Als metaalbewerker met hoogopgeleid personeel dragen wij ook graag bij aan opleidingen voor de toekomst. Bij ons zijn de meest uiteenlopende leertrajecten, stages en loopbaanoriëntaties mogelijk. De Nooij Stainless zoekt altijd naar mogelijkheden om technisch onderwijs te ondersteunen. Dit gebeurt vaak in de vorm van een praktijksamenwerking of ondersteuning bij de constante ontwikkeling van het onderwijs. Uiteraard zorgen wij ook dat ons personeel over de beste technieken en meest actuele kennis beschikt.

Pompen=Leven
Vanuit de wereldwijde activiteiten heeft De Nooij Pompen is Leven opgericht. Dit initiatief verzorgt voor het platteland van Noord-Ghana regenwateropvang, putten, pompen en latrines. Daarnaast traint De Nooij Stainless de lokale bevolking in zelfredzaamheid in watervoorzieningen. Dit stimuleert de economie en verhoogt de overlevingskansen in dit gebied. Kijk op www.pompenisleven.nl om te zien hoe u dit project kunt ondersteunen.

In de media
Hieronder vindt u diverse artikelen over De Nooij Stainless in de media.

De Nooij in beeld

Contact

Send e-mail

Please contact us for more information.