Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier sinds 2014

De Nooij Stainless hofleverancier

Hofleverancier: van toegevoegde waarde zijn voor de samenleving

De Nooij bestaat al 108 jaar. We zorgen er al 108 jaar voor dat u verzekerd bent van uitstekende kwaliteit, service en een snelle levertijd.

In 2014 vierden wij ons 100 jarig bestaan. Dit jubileum lieten wij niet zomaar aan ons voorbij gaan. Tijdens de viering van dit jubileum ontvingen wij ons predicaat: Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

Het predicaat Hofleverancier zegt niet alleen dat een bedrijf meer dan 100 jaar bestaat. Het is ook een waardering dat het bedrijf iets toevoegt aan de samenleving.

Om Hofleverancier te zijn moet een bedrijf aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet er een onberispelijke bedrijfsvoering zijn en moeten de eigenaar en zijn voorgangers van onbesproken gedrag zijn. Verder dient de oprichtingsdatum van het bedrijf met bewijs te worden onderbouwd in ons geval middels foto’s en een vermelding van de oprichting in het register van de Kamer van Koophandel

Wij zijn ontzettend trots op ons predicaat Hofleverancier. Want we kunnen zelf wel zeggen dat we een goed bedrijf zijn maar we hebben liever dat anderen dat over ons zeggen!