Leerbedrijf De Nooij

Sinds september 2021 werkt Marco van den Hatert als lasser bij De Nooij Stainless. Al op 14-jarige leeftijd, tijdens een stage, begon zijn passie voor het vak van metaalbewerking. Toen hij besloot een opleiding te gaan volgen, kon hij daarnaast aan de slag bij De Nooij.

Lees meer

Vandaag bestaat De Nooij Stainless 108 jaar! En dat vieren we met koffie en gebak voor alle medewerkers. En uiteraard mag u het met ons meevieren. Van harte welkom aan de Voltastraat!

Wij hebben een lasverbetertraject gevolgd onder begeleiding van Elektrolas Lastechniek BV. Middels een nulmeting hebben zij een complete situatieschets gemaakt van het huidige proces. Hoe zorgen we ervoor dat we de gewenste kwaliteit leveren in de voedingsindustrie? Welke processen zijn er? Welke knelpunten leven er en wat is het kennisniveau van de medewerkers? Daarbij is het doel om een aantoonbaar hygiënische las te kunnen leggen niet uit het oog verloren. 

Lees meer
RVS metaal kanten

Veel voordelen met nieuwe software kantbank

Sinds enkele maanden werken we met de nieuwe software van Safan voor onze kantbank. Onze collega Marjon is specialist kanten en is erg tevreden over de software. Marjon: “We kunnen nu efficiënter en met meer precisie werken. Zo kunnen we nog meer kwaliteit garanderen”.

Lees meer

Afgelopen week verliet deze tank onze werkplaats.

Lees meer
ISO 9001 certificering

Met trots delen we mee dat ons ISO 9001:2015 certificaat verlengd is voor de komende drie jaar!

Lees meer